luty25

zastosowanie ziół

dodano: 25 lutego 2010 przez sylciar


 

wołowina: bazylia, pietruszka, tymianek, rozmaryn, estragon

wieprzowina: bazylia, pietruszka, majeranek, szałwia, tymianek, estragon. baranina: mięta, majeranek, oregano, szałwia, tymianek, rozmaryn. dziczyzna: pietruszka, szałwia, tymianek, rozmaryn. drób: bazylia, pietruszka, melisa, kolendra, mięta, majeranek, oregano, szałwia, tymianek, rozmaryn, estragon. ryby: bazylia, szczypiorek, pietruszka, melisa, kolendra, szałwia, tymianek, estragon, koperek. skorupiaki: pietruszka, kolendra, koperek. pizza, spaghetti: bazylia, oregano. ryż: bazylia, szczypiorek, pietruszka, kolendra, mięta. desery: melisa, mięta.




Dodaj do:


Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Odpowiedzi moga dodawać tylko zalogowani użytkownicy - zaloguj się lub załóż konto


Nie ma jeszcze komentarzy - wyraź swoją opinię jako pierwszy